Ένταση στη Χερσόνησο με αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες

Η περιοδεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη έχει προκαλέσει συναγερμό στην αστυνομία τις τελευταίες ημέρες.

Αντιφασιστές οργανώσεις και ομάδες αντιεξουσιαστών κάνουν αντισυγκεντρώσεις την ώρα που μιλούν στους οπαδούς τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρών επεισοδίων.

Νωρίτερα

σήμερα το μεσημέρι δημιουργήθηκε ένταση στη Χερσόνησο όταν ομάδες αντιφασιστών και αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκαν έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής, όπου είχε προγραμματιστεί να μιλήσουν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το ξενοδοχείο σε ακτίνα 150 μέτρων κι όσοι ήθελαν να περάσουν το μπλόκο ελέγχονταν εξονυχιστικά. Το όλο συμβάν προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και των οπαδών του κόμματος, οι οποίοι ήθελαν να περάσουν το μπλόκο και να βρεθούν απέναντι στους αντιεξουσιαστές.

«Δεν μπορούν 100 άτομα να παρακωλύουν μια νόμιμη συγκέντρωση ενός εκλεγμένου κόμματος», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έκανε λόγο για παράβαση καθήκοντος της αστυνομίας, που έπρεπε να συλλάβει τους κουκουλοφόρους που έσπασαν τα αυτοκίνητα των οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα