Δυστυχής δηλώνει ο Justin Bieber

Ο χωρισμός από την Selena Gomez φαίνεται ότι κόστισε πολύ στον Justin Bieber και δυσκολεύεται ιδιαίτερα να ξεπεράσει τον εφηβικό του έρωτα.

Όπως δήλωσε στο αμερικανικό μουσικό περιοδικό «Billboard», δεν βρίσκεται και στην ευτυχέστερη ψυχική διάθεση.

Και, όπως κάνουν και όλοι οι μεγάλοι τραγουδοποιοί σαν αυτόν, είπε να μετατρέψει τον πόνο σε πηγή έμπνευσης και κατ’ επέκταση σε ένα μεγάλο σουξέ. Στο

καινούργιο του τραγούδι «Nothing Like Us» αναφέρεται εμμέσως πλην όμως με σαφήνεια στο οδυνηρό τέλος αυτής της αξέχαστης σχέσης.

Ακόμα όμως και να ήθελε να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του, δεν θα τον άφηναν τα κουτσομπολίστικα blogs, που από το Νοέμβριο δεν ασχολούνται με σχεδόν τίποτα άλλο εκτός από σκανδαλιστικά ρεπορτάζ γύρω από τον χωρισμό του. Ο Justin Bieber λέει επ’ αυτού ότι «κυκλοφορούν πολλές εσφαλμένες ιστορίες», προσπαθεί να μην δίνει σημασία, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορεί παρά να ακούει τι «παίζεται» στο διαδίκτυο.

Θυμίζουμε ότι το προσφάτως «διαζευγμένο» ντουέτο της 20χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού Selena Gomez με τον 18χρονο τραγουδιστή Justin Bieber είχε ενωθεί με τα δεσμά του… έρωτα τον Φεβρουάριο του 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα