Δίπλα στον Άδωνη ο Πατούλης, που ήταν… μακριά από τον Λυκουρέντζο

Η αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας στο υπουργείο Υγείας είχε ως αποτέλεσμα και την αλλαγή στάσης από την πλευρά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργου Πατούλη, έναντι της οδού Αριστοτέλους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και συνδικαλιστικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στον χώρο της Υγείας, βρισκόταν… μακριά, αν όχι απέναντι από τον προηγούμενο υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, ενώ δεν παρέλειπε με ανακοινώσεις του να υπογραμμίζει τα κακώς κείμενα στο ΕΣΥ, και να επιρρίπτει ευθύνες στην τότε ηγεσία της οδού Αριστοτέλους για αστοχίες, παραλείψεις και λανθασμένη στρατηγική.

Η

κατάσταση αυτή άλλαξε μετά την έλευση του Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους φορείς του χώρου της Υγείας, και έκλεισε τα μέτωπα που είχαν ανοίξει με τον προκάτοχό του.

Κάτι το οποίο φαίνεται και από το γεγονός ότι στη σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στην “άγονη γραμμή” του Καστελόριζου, ο Γιώργος Πατούλης βρίσκεται μαζί του, έχοντας “αγκαλιάσει” πολιτικά και συνδικαλιστικά τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με την υπόσχεση να τη συνδράμει στο δύσκολο έργο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα