Χατζηνικολάου: Γελάω με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τις Κάννες (videos)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε την επικαιρότητα, επαναλαμβάνοντας αρχικά την ξεκάθαρη θέση του για το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, για το οποίο επανέλαβε πως πρέπει να αποσυρθεί άμεσα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε ακόμη το δημοσίευμα των Financial Times για το… παρασκήνιο στις Κάννες, κάνοντας λόγο για αστεία ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ,

το οποίο πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Όσο για τη δήλωση Παπανδρέου σημείωσε πως είναι φανερό πως… δείχνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης, οποίος να νιώθει ευτυχής όταν βλέπει αποδοκιμασίες», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις αποδοκιμασίες πολιτών κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τα χειροκροτήματα στον Άδωνη Γεωργιάδη. «Υπάρχουν και ευκαιρίες για να ενωθούμε οι ‘Ελληνες», σημείωσε


Από το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου δεν ξέφυγε φυσικά και η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα.

Τέλος, σχολίασε και την αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την «Νέα Ελλάδα»: «Νομίζω ότι αν κάποιο πρωί ξυπνήσουν οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων και διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχει ένα θέμα για να μαλώσουν, θα τηλεφωνηθούν και θα το βρουν».


Keywords
Τυχαία Θέματα