Αμετανόητος ο δολοφόνος του αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου

Ενώπιον του εισαγγελέα Άμφισσας εμφανίστηκε ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι, ο οποίος χθες το μεσημέρι στις φυλακές Μαλανδρίνου με αυτοσχέδιο μαχαίρι δολοφόνησε τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιου Τσιρώνη, πατέρα δυο παιδιών.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα «γιατί το έκανες αυτό;» ο Καρέλι απάντησε: «Γιατί εμένα μου στερήσατε δυο ζωές». Όπως έγινε γνωστό από το περιεχόμενο της δικογραφίας και την κατάθεση σωφρονιστικού υπαλλήλου, το τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε χθες στις 12:10 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την κατάθεση του συγκεκριμένου σωφρονιστικού υπαλλήλου, εκείνος βρισκόταν

στον 1ο όροφο των κελιών της Β’ Πτέρυγας μαζί με δύο συναδέλφους του και έκλειναν στα κελιά και στο ισόγειο βρισκόταν ο άτυχος Τσιρώνης, μαζί με δυο άλλους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και έκλειναν εκεί τα κελιά.

Ξαφνικά, λέει ο σωφρονιστικός υπάλληλος, ακούστηκαν φωνές και βοήθεια. Αμέσως έτρεξα κάτω. Είδα τον Τσιρώνη αιμόφυρτο στο πάτωμα. Του έβαλα μια πετσέτα στον λαιμό για να σταματήσει το αίμα και τον τραβήξαμε με έναν κρατούμενο στο διάδρομο. Και συνεχίζει ο σωφρονιστικός υπάλληλος: ο Αλβανός Καρέλι μας έδωσε εκεί ένα σημείωμα που ήταν γεμάτο αίματα. Το σημείωμα, σύμφωνα με περιγραφές, το κρατούσε στα χέρια του ο άτυχος υπαρχιφύλακας, καθώς του το είχε δώσει ο δράστης, ώστε να του αποσπάσει την προσοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα