O Σγουρός, ο “Αστέρας” και ο… περιφερόμενος θίασος

Οι σκηνές… ρινγκ που έλαβαν χώρα χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για την υπόθεση του “Αστέρα Βουλιαγμένης”, ήρθαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014.

Στη συνεδρίαση καταγράφησαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ περιφερειακών συμβούλων, φωνές από πολίτες που έδωσαν το παρών, και τελικά… υπερψήφιση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Λαιμό της Βουλιαγμένης, από τους συμβούλους του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Το επεισόδια προκλήθηκε όταν

δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στάθης Παναγούλης και ο Δημήτρης Τσουκαλάς επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, του στενού του συνεργάτη και πρώην αναπληρωτή Νομάρχη Χάρη Πασβαντίδη και του διευθυντή του γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου.

Το κλίμα που διαμορφώθηκε προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, ο οποίος χαρακτήρισε στημένα τα επεισόδια, και έκανε λόγο για “περιφερόμενο θίασο”, αναφορικά με εκείνους που προσήλθαν “μονάχα για να προκαλέσουν ένταση”, όπως σχολίασε με νόημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα