O DiCaprio… φοβάται να γίνει σκηνοθέτης

Τους φόβους του για τη στιγμή που θα χρειαστεί να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, εξέφρασε ο Leonardo DiCaprio.

Ο πρωταγωνιστής του ‘Great Gatsby’ είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό ότι αν ποτέ αναλάμβανε να σκηνοθετήσει μία ταινία θα το έκανε με τον τρόπο που το κάνει ο Clint Eastwood. Απλά, συγκροτημένα, ψύχραιμα και χωρίς να αφήνει τους υπόλοιπους να τον επηρεάζουν στο παραμικρό.

Ο DiCaprio θαυμάζει τον τρόπο που σκηνοθετεί ο Clint Eastwood,

μιας και τον έχει δει στην ‘πράξη’ όταν δεχόταν τις σκηνοθετικές οδηγίες του στην ταινία ‘J. Edgar’. Παρόλα αυτά ο ίδιος αισθάνεται ότι η τάση που έχει να παθιάζεται με ότι κάνει, θα τον έκανε αφόρητο στους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό ‘GQ’, θέλει πολύ να σκηνοθετήσει κάποια στιγμή αν και ακόμη δεν είναι σίγουρος αν θα το κάνει ποτέ.

«Όταν είσαι σκηνοθέτης, έρχεσαι αντιμέτωπος με τόσα στοιχεία γύρω σου, στα οποία πρέπει να έχεις απόλυτο έλεγχο. Δεν ξέρω πως θ’ αντιδρούσα έχοντας 200 ανθρώπους να με ρωτάνε διάφορα πράγματα ταυτόχρονα. Προς το παρόν, όταν δουλεύω, το κάνω μόνο για μένα και είμαι υπεύθυνος μόνο για τον χαρακτήρα που ερμηνεύω εγώ. Όμως ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να το δοκιμάσω κάποια στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα