H Demi Moore προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τις κόρες της

Προσπάθειες να ξαναφτιάξει τη σχέση της με τις κόρες της κάνει η Demi Moore, η οποία τελευταία είχε αποξενωθεί από τα παιδιά της Rumer 24, Scout 21 και Tallulah 18.

Στην πραγματικότητα οι κόρες της Demi Moore και του Bruce Willis, ήταν εκείνες που είχαν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από την

μητέρα τους, εξαιτίας της ξέφρενης ζωής που έκανε τελευταία εκείνη, ειδικά μετά από τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcher.

Η 50χρονη Moore φαίνεται πως κατάλαβε ότι οι κόρες της είχαν δυσαρεστηθεί από την συμπεριφορά της και όπως λένε πληροφορίες, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση της με τα παιδιά της. Γι’ αυτό και το περασμένο Σαββατοκύριακο φρόντισε να περάσει χρόνο με την μεγάλη της κόρη, Rumer αφού παρακολούθησαν μαζί μαθήματα γιόγκα στο Λος Άντζελες.

Όπως λένε πηγές κοντά στην οικογένεια, η Rumer ως η μεγαλύτερη κόρη, είναι αυτή που έχει περισσότερο τον έλεγχο της κατάστασης. Σε αντίθεση με την μητέρα τους, ο πατέρας τους Bruce Willis, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Emma Heming και πρόσφατα απέκτησαν κι ένα μωράκι, έχει αποτραβηχτεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό έκανε πολύ χαρούμενες τις 3 μεγαλύτερες κόρες του.

Η Demi Moore από την άλλη, κατάλαβε μάλλον ότι τα συνεχόμενα πάρτυ, ή οι ξέφρενοι χοροί πάνω σε τραπέζια, δεν της προσέφεραν τίποτα πια κι αφού είχε επισκεφθεί και κέντρο θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό της, τώρα δείχνει να συνέρχεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα