Σε κέντρο θεραπείας και πάλι η Catherine Zeta-Jones

Ένα κέντρο θεραπείας επισκέφθηκε ξανά, μετά από 2 χρόνια περίπου η πασίγνωστη Catherine Zeta-Jones η οποία είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Η όμορφη ηθοποιός αντιμετώπιζε στο παρελθόν προβλήματα κατάθλιψης, για τα οποία είχε επισκεφθεί ένα κέντρο θεραπείας στο Κονέντικατ το 2011.

Τότε κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Η ίδια η Catherine, αποκάλυψε την αλήθεια το Δεκέμβριο του 2012,σε μία συνέντευξη που είχε δώσει, χωρίς όμως να μπει σε πολλές λεπτομέρειες μιας και είχε κουραστεί να μιλάει γι΄ αυτό το θέμα όπως είχε δηλώσει.

Στην εκπομπή ‘Good Morning America’ είχε δηλώσει παλιότερα:

«Αντιμετώπισα το θέμα μου με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα. Είμαι διπολική οκ, δεν χρειάζεται όμως να μιλάω συνέχεια γι’ αυτό. Όλοι έχουν από κάποιο θέμα αλλά δεν βγαίνει κανείς να το διατυμπανίζει συνεχώς. Σημασία για μένα έχει το γεγονός ότι έχω δίπλα μου καλούς φίλους, πολύ καλή υποστήριξη και αυτό είναι αρκετό».

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η ηθοποιός επισκέφθηκε ξανά το κέντρο θεραπείας χθες και όπως φαίνεται θα χρειαστεί να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα 30 ημερών. Πηγές λένε πως αυτή τη φορά η επίσκεψή της στο κέντρο γίνεται καθαρά για λόγους συντήρησης κι όχι γιατί προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα. Επίσημες δηλώσεις από την πλευρά της Jones, ακόμα δεν έχουν γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα