Cyprus Aid – Συναυλία αλληλεγγύης

Τη Δευτέρα 1η Απριλίου, πενήντα καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα ενώσουν την φωνή τους στην Τάφρο Κωστάντζα στη Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία Αλληλεγγύης προς την Κύπρο.

Η ιδέα αυτή υλοποιείται σε χρόνο ρεκόρ, καθώς με μηδενικό κόστος χάρη στην αφιλοκερδή συμμετοχή ατόμων και

συνόλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά ομάδας καλλιτεχνών, επιχειρείται να δοθεί ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον: «Μαζί μπορούμε καλύτερα».

Η ομάδα πρωτοβουλίας των καλλιτεχνών σε ανακοίνωση της αναφέρει «Από ανάγκη. Ανάγκη για ενότητα, για αλληλεγγύη, ανάγκη να ακουστεί μια ενωμένη, δυνατή, κοινή και ακομμάτιστη φωνή προς τον έξω κόσμο. Διεκδικώντας την αξιοπρέπεια μας κι έχοντας ενώσει τις φωνές μας, αντλώντας δυνάμεις μεταξύ μας, ανεξάρτητα από τα πράγματα που μπορεί να μας χωρίζουν προκειμένου να ανταπεξέλθουμε μαζί».

Σύμφωνα με το sigmalive.com, για την παρακολούθηση της συναυλίας δεν απαιτείται κανένα οικονομικό αντίτιμο, παρά μόνο μια εισφορά σε είδος, και πιο συγκεκριμένα, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και άλλα σύνολα που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα