Τερζής: Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση του με τον Καρρά – Τι δηλώνει η σύζυγός του (video)

O Bασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων αφήνοντας πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη στο λαϊκό τραγούδι που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να την ξεπεράσει.

Το πρωί της Πέμπτης (28/12), μια ημέρα μετά την ταφή του σπουδαίου τραγουδιστή, ο δημοσιογράφος του MEGA Θεολόγος Ηλιού μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» μετέφερε την πληροφορία ότι Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής δεν μιλούσαν, κάτι που

του προκαλούσε αρκετό πόνο.

Βέβαια στη συνέχεια τόνισε ότι οι δυο άντρες είχαν λύσει τις διαφορές τους και μάλιστα είχαν επικοινωνήσει και τηλεφωνικά.

Τι αναφέρει η σύζυγος του Πασχάλη Τερζή

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» μέσω του δημοσιογράφο Θάνου Βάγιου επικοινώνησε με τη σύζυγο του Πασχάλη Τερζή, την κυρία Μαρία, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες για «κόντρα» μεταξύ των δύο τραγουδιστών, τονίζοντας πως δεν υπήρξε απολύτως ποτέ κάποια παρεξήγηση.

Την ίδια στιγμή, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ειδικά το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια στενή επαφή αναμεσά τους καθώς ο Βασίλης Καρράς ήθελε να μιλά συχνά με τον αγαπητό του φίλο.

Η κυρία Μαρία τόνισε επίσης από τη μεριά της ότι «Μάλιστα επιθυμεί να σταματήσει η αναπαραγωγή της είδησης ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν σε κόντρα, καθώς δεν είναι αληθής», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα