Αμετανόητος ο «Δράκος» των Εξαρχείων – Επιτέθηκε σε υπαλλήλους της φυλακής των Γρεβενών

Αμετανόητος εμφανίζεται ακόμη μία φορά ο «δράκος των Εξαρχείων», αφού εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα, ακόμη και μέσα από τις Φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται. Αυτήν τη φορά επιτέθηκε σε δύο υπαρχιφύλακες μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, σπέρνοντας τον πανικό, με αφορμή ένα… κελί!

Ο 23χρονος Mohamed A. από τη Συρία, που είχε σπείρει τον φόβο και τον τρόμο πριν από μερικούς μήνες, καθώς είχε αποπειραθεί να βιάσει επτά γυναίκες σε περιοχές της Αττικής, αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο, ωστόσο παραμένει αμετανόητος, αφού όχι μόνο δεν τήρησε τους περιοριστικούς

όρους που του είχαν επιβληθεί, αλλά συνέχισε να επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων, με σκοπό να τις βιάσει. Ως εκ τούτου, οδηγήθηκε και πάλι στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, όπου φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Οπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενεργείται βάσει πρωτοκόλλου στους κρατουμένους, ο 23χρονος επιτέθηκε σε δύο υπαρχιφύλακες. Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επειδή δεν ήθελε να μπει σε κελί σε πτέρυγα των φυλακών. Τελικά οδηγήθηκε κατευθείαν στο πειθαρχείο της φυλακής, ενώ φέρεται ότι ήταν και εριστικός απέναντι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επιδεικνύοντας συνεχώς επιθετική συμπεριφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα