Τα βρήκαν εξωδικαστικά Στρος Καν και καμαριέρα

Για πολλούς, ήταν το σκάνδαλο που στέρησε από το Στρος Καν την προεδρική καρέκλα της Γαλλίας. Για άλλους μια καλοστημένη σκευωρία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ενώ αρκετοί επιρρίπτουν ευθύνες στον ίδιο τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ για τον άτακτο και ασυγκράτητο χαρακτήρα του.

Η αυλαία στο σίριαλ Στρος Καν

και καμαριέρα έπεσε σήμερα. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αμερικανός δικαστής Ντάγκλας Μακ Κέον οι δικηγόροι του Στρος Καν και της Ναφισατού Ντιαλό, πρώην καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel της
Νέας Υόρκης, κατέληξαν μετά από διαπραγματεύσεις σε συμφωνία, γεγονός που θέτει τέρμα στη διαδικασία της αστικής αγωγής κατά του Στρος Καν.

«Πριν από περίπου δέκα λεπτά, καταλήξαμε σε μια συμφωνία», ανακοίνωσε κατά την έναρξη της ακρόασης ο δικαστής Ντάγκλας Μακ Κέον, στο δικαστήριο του Μπρονξ, όπου εκδικάζονταν η υπόθεση. Οι όροι βέβαια της συμφωνίας παρέμειναν εμπιστευτικοί.

Παρών στο Δικαστήριο ήταν και η Ναφισάτου Ντιαλό, η οποία ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακρόασης δεν είπε τίποτα. Ο δικαστής δεν ζήτησε την παρουσία του Στρος-Καν. Η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε ελάχιστα, παρά μόνο δέκα λεπτά, ενώ η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν μισογεμάτη: περίπου 70 δημοσιογράφοι, ως επί το πλείστον Γάλλοι, ήταν παρόντες.



Keywords
Τυχαία Θέματα