ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα τελειώνουν, ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται με καθυστερήσεις

Απαντήσεις στα όσα διαμηνύει η τρόικα για επερχόμενα μέτρα, όπως «τις απολύσεις, την άρση των πλειστηριασμών, το ληστρικό φόρο ακινήτων και την περαιτέρω διάλυση του κοινωνικού κράτους», ζητά από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως «τα ψέματα τελειώνουν και ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται παίζοντας καθυστερήσεις»

«Δυστυχώς

για την κυβέρνηση, όσο και να θέλει να κρυφτεί η τρόικα δεν την αφήνει. Γι” αυτό και το δίδυμο της καταστροφής, των κ.κ Σαμαρά- και Βενιζέλου, θα βρίσκεται υπό διαρκή μομφή από την ελληνική κοινωνία και δεν αργεί η ώρα που θα γίνει παρελθόν» αναφέρεται σε σχόλιό του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, από την αξιωματική αντιπολίτευση αναφερόμενοι στην πρόσφατη πρόταση δυσπιστίας, υπεραμύνονται της απόφασής τους, τονίζοντας πως: «η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε την πολιτική γύμνια μιας κυβέρνησης που είναι πλήρως προσηλωμένη στο μνημόνιο και δεν μπορεί ούτε καν να ψελλίσει μια άλλη πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση. Είναι ενδεικτικό δε ότι δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε κανένα από τα ερωτήματα που τους ετέθησαν από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα