Ο Σπύρος Λυκούδης πονοκεφαλιάζει τον παρόντα Κουβέλη

Βαστάτε Τούρκοι τα άρματα θα μπορούσε να φωνάζει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, σε μία προσπάθεια να καταλαγιάσει τις φυγόκεντρες δυνάμεις που έχουν ξεπηδήσει στο κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου.

Μετά τον εσωτερικό «διχασμό» στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη με αφορμή την κίνηση των 58 για την «κεντροαριστερή Ελιά», ο πρόεδρος του κόμματος βλέπει και πάλι τη ΔΗΜΑΡ να φυλλοροεί.

Αυτή τη φορά το χτύπημα ήρθε από το νούμερο δύο τη τάξει της παράταξης, Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος μιλώντας στο Βήμα fm, παραδέχθηκε δημοσίως πως το κόμμα παρουσιάζει σημαντική πολιτική κάμψη και επιβάλλεται να αποσαφηνιστεί το πολιτικό του στίγμα.

Ο βουλευτής Επικρατείας, ο οποίος έχει εναντιωθεί στην απόφαση του Φ. Κουβέλη να αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ από τον κυβερνητικό συνασπισμό και την άρνησή του να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με την Κεντροαριστερά αναμένεται να απασχολήσει τα αρμόδια όργανα του κόμματος της Αγίου Κωνσταντίνου λίαν συντόμως, ενώ εν αμφοβόλω τίθεται η παρουσία του ως γραμματέας του κόμματος…

Keywords
Τυχαία Θέματα