Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας του Πάλλη μιλάει στο HOT DOC

Ο Έντουαρντ Πρινγκλ Στέισι, ο βρετανός πρώην συνεργάτης του Αναστάσιου Πάλλη, μιλάει στο HOT DOC για τον πάλαι ποτέ συνέταιρό του. Για τη γνωριμία τους, τα παράνομα πολεμικά όπλα και την απαγωγή του από ανθρώπους του στο αεροδρόμιο. Ακόμη, αποκαλύπτει την κρυφή δράση του καταζητούμενου επιχειρηματία και τους τρόπους με τους οποίους ο Πάλλης εισήγαγε σύγχρονα και ενεργά όπλα στην Ελλάδα.

Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας του Πάλλη επιβεβαιώνει όσα εδώ και μήνες έχει αποκαλύψει το HOT DOC και έχουν οδηγήσει τις Αρχές, έστω και καθυστερημένα, στη διερεύνηση της υπόθεσης. Μια διερεύνηση όμως, η οποία εγείρει πολλά ερωτήματα: πώς ο Αναστάσιος Πάλλης κατάφερνε τόσο καιρό κι ενώ τα εις βάρος του στοιχεία υπήρχαν να αποφεύγει την τσιμπίδα του νόμου; Και πώς ακόμη κι όταν αυτά τα στοιχεία έγιναν αδιάσειστα και εκδόθηκε ένταλμα εις βάρος του, εκείνος κατάφερε να διαφύγει; Ποιες ήταν η διασυνδέσεις του και ποιοι τον κάλυπταν;

Στο HOT DOC μιλούν ακόμη, οι άνθρωποι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φέρονται να εμπλέκονται στο περιβόητο «μουσείο» του. Ένας βουλευτής, ένα πολιτικό πρόσωπο με ενεργό ρόλο, ένας εφοπλιστής κ.α. Διαβάστε τι λένε για το εγχείρημα του Πάλλη και για τον ρόλο τους σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο HOT DOC που κυκλοφορεί

Keywords
Τυχαία Θέματα