Σοκ στον κόσμο του WRC-Έχασε τη ζωή του οδηγός της Hyundai, Κρεγκ Μπριν

Σοκαρισμένη η κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Ιρλανδός οδηγός της Hyundai, Κρεγκ Μπριν, έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος οδηγός της Κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών στην Κροατία, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Hyundai.

Το τραγικό συμβάν συνέβη πριν το Ράλι της Κροατίας, οδηγώντας το αγωνιστικό Hyundai i20 N Rally1. Η ανακοίνωση τονίζει πως ο συνοδηγός

του, Τζέιμς Φάλτον, είναι καλά στην υγεία του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο βγήκε απ’ τον δρόμο και προσέκρουσε σε κολώνα. Με τον άτυχο Ιρλανδό οδηγό να τραυματίζεται θανάσιμα. Η ανακοίνωση της Hyundai αναφέρει:

«Η Hyundai Motorsport με θλίψη της επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός της, Κρεγκ Μπριν, έχασε τη ζωή του έπειτα από ατύχημα σε δοκιμές για το Ράλι Κροατίας. Ο συνοδηγός, Τζέιμς Φούλτον, είναι σώος έπειτα από το συμβάν το οποίο έλαβε χώρα λίγο μετά το μεσημέρι».

Σε σοκ οι συνάδελφοι του

«Δεν έχω λόγια» γράφει ο Σεμπαστιαν Οζιε. «Όλοι αγαπούσαν τον Craig και τον μεγάλο ιρλανδικό του χαρακτήρα. Θα μας λείψεις» καταλήγει ο Γάλλος πρωταθλητής. Σε παρόμοιο πνεύμα ήταν και η ανάρτηση του Sebastien Loeb. «Η ζωή και αυτό το σπορ μπορεί να γίνουν πολύ σκληρά μερικές φορές. Σήμερα ήταν μία τέτοια ημέρα» σημειώνει ο Λεμπ.

I’m lost for words… Everyone loved Craig for his great Irish character and his enthusiasm for our sport. My thoughts are with his family and friends in this very sad time. RIP Craig, we will miss you pic.twitter.com/shIP75rUw6

— Sébastien Ogier (@SebOgier) April 13, 2023

Όλοι οι συνάδελφοι του Κρεγκ Μπριν έκαναν αντίστοιχες αναρτήσεις. Το σοκ είναι πασιφανές. Όμως και η παγκόσμια ομοσπονδία μέσω του προέδρου της, Ben Sulayem εξέφρασε επίσης την βαθιά της λύπη για το περιστατικό. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους αγαπημένους του Μπριν και με την κοινότητα των Ράλι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» σημειώνει ο πρόεδρος Sulayem.

Όμως και οι υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού συμμερίζονται τον πόνο για τον χαμό του συμπαθέστατου Breen. Τόσο η επίσημη F1 όσο και ομάδες, όπως η Ferrari, δημοσίευσαν σύντομα μηνύματα συμπαράστασης προς τους οικείους του Ιρλανδού.

Keywords
Τυχαία Θέματα