Με τοπικές βροχές τα φετινά κούλουμα

Με τοπικές βροχές θα πραγματοποιηθεί φέτος τα πέταγμα του χαρταετού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά και ση συνέχεια στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία άνοδο.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, ενώ το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες θα σταματήσουν τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν όμως και στη Θεσσαλονίκη,

όπου αναμένεται να σημειωθούν βροχές από το απόγευμα και μετά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται να σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -01 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησος θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες όμως θα σταματήσουν τη νύχτα.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες, όπου υπάρχει και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα