Μαρίνα Σάττι: Αυτό είναι το νέο της τραγούδι – Αφιερωμένο στον πατέρα της που έφυγε πρόσφατα (video)

H Μαρίνα Σάττι το τελευταίο διάστημα το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει περάσει πολύ έντονες στιγμές καθώς πέρα από τη συμμετοχή της στη Eurovision κλήθηκε να αντιμετωπίζει και την απώλεια του πατέρα της, μόλις 40 μέρες πριν τον μουσικό διαγωνισμό.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/05) η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της EP Album, μόλις τρεις μέρες μετά τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision,

παρουσιάζοντας στους θαυμαστές της, εκτός από το «Tucutum» και το «Ζάρι», 5 ακόμη ολοκαίνουργια κομμάτια.

Την είδηση της κυκλοφορίας έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα social media, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον των θαυμαστών της.

Ένα από αυτά τα καινούργια τραγούδια είναι και το «Αχ Θάλασσα», το οποίο η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε πως είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της, που τον «έχασε» πρόσφατα.

Την ίδια στιγμή πρέπει να επισημανθεί ότι το «Ζάρι» κατάφερε να μπει στη λίστα με τα 50 viral τραγούδια παγκοσμίως στο Spotify, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει οποιοδήποτε άλλο ελληνόφωνο κομμάτι μέχρι στιγμής.

Η ίδια η Μαρίνα Σάττι με ανάρτηση στο Instagram δεν έκρυψε την έκπληξή της για το ότι ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

«Τι; Ένα τραγούδι στα ελληνικά; Στο παγκόσμιο τσαρτ του Viral 50 Spotify;», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, με τους ακολούθους της στο Instagram να εκτοξεύονται από τις 90.000 που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο στις 308.000 αυτή τη στιγμή.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης – Πρώην παίκτης του GNTM (video)

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν – Μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος» (Video)

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Κοργιαλάς για Σάττι: «Δεν πας να το παίξεις πανκιό από τα Εξάρχεια με ροζ βρακάκι στη Eurovision» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Αυτό, – Αφιερωμένο,marina satti, afto, – afieromeno