Λίνα Κλείτου: Παραδέχθηκε στο ΣΚΑΪ την επιτυχία του Tik Tok Κασσελάκη – «Ο Μητσοτάκης βρήκε αντίπαλο» (video)

Τα τελευταία βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη στο Tik Tok αποφάσισαν να σχολιάσουν στον αέρα του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Σήμερα», με τους παρουσιαστές και το πάνελ να κάνουν αναφορές και σε αυτό που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με επικό τρόπο στον Άδωνι.

Πιο συγκεκριμένα Παυλόπουλος και Οικονόμου ανέφεραν ότι τελευταία υπάρχει μια εξωστρέφεια από την αξιωματική αντιπολίτευση, με τη Λίνα Κλείτου να

είναι αυτή που κάνει την έκπληξη στο τέλος με όλα όσα είπε.

Αναλυτικότερα, η γνωστή για τις… παράξενες δηλώσεις της δημοσιογράφος, εκεί που κανείς δεν το περίμενε, επισήμανε το γεγονός ότι τα βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη είναι επαγγελματικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κοστίζουν όσα λεφτά είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε ανταγωνιστή σε αυτό το κομμάτι.

Όπως είναι λογικό αυτή της η δήλωση ξάφνιασε πολλούς, με την Κλείτου να λέει επίσης ότι εφόσον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνει γρήγορα μπορεί να το αποδείξει στις πολιτικές του.

Στέφανος Κασσελάκης – Η επική απάντηση στις ανακρίβειες Γεωργιάδη

Για να γίνει η παραπάνω κουβέντα όλα ξεκίνησαν χθες, όταν και ο υπουργός υγείας στον αέρα του ΑΝΤ1 βγήκε και είπε ότι το βίντεο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πήγε για κούρεμα, κόστισε 100.000 ευρώ, λέγοντας ότι είχε 3 κάμερες, σεναριογράφο, μακιγιάζ και σκηνοθέτη.

Την πιο επική απάντηση όμως την πήρε απ’ τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με διάθεση τρολαρίσματος  ανέφερε ότι το βίντεο τραβήχτηκε από ένα κινητό απλά και κόστισε μόνο 200 ευρώ.Το πιο αστείο όμως στο χθεσινό βίντεο ήταν και η συμμετοχή του ατόμου πίσω απ’ την κάμερα, το οποίο είπε με χιουμοριστικό τρόπο «πρόεδρε θα αλλάξω εργοδότη, θα πάω εκεί», με τον ίδιο να απαντά «πήγαινε στον Άδωνι».@skasselakis 5 δισ. ευρώ δολάρια και γιεν #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Απάντησε στην κριτική φορώντας κάλτσες με αστακούς – Η απίθανη στιγμή με τον Παπαδάκη (video)

Η Νίκη πιέζει τον Μητσοτάκη: «Κατεβάζει» Τσελέντη, Αναδιώτη και κόρη πρώην υπουργού της ΝΔ

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Βρέθηκε DNA και κόκαλα, δε γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ» (video)

Νέα δημοσκόπηση: Εκπλήξεις για ΣΥΡΙΖΑ και… Λοβέρδο – Το 42% θέλει να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα