Δημοσιογράφος «παγώνει» βουλευτή της ΝΔ: Είστε αδιάβαστος – Να ζητήσετε συγγνώμη από τον Κώστα Αρβανίτη (video)

O βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ήρθε αντιμέτωπος με μια απάντηση που δεν περίμενε μετά τα όσα έχει πει σε βάρος του Κώστα Αρβανίτη, καθώς δημοσιογράφος τον κάλεσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Την προηγούμενη εβδομάδα βγάλατε μία πολύ επιπόλαια ανακοίνωση σε βάρος του κυρίου Αρβανίτη. Ήταν το άρθρο που προστάτευε την Ελλάδα από τις οικονομικές κυρώσεις.

Χωρίς να μπείτε καν στον κόπο αν το διαβάσετε, και ο κύριος Ρωμανός και ο κύριος Μαρινάκης,

καταχέριασαν τον κύριο Αρβανίτη αλλά μετά όταν αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο του άρθρου, δεν μπήκατε στον κόπο να ζητήσετε μία συγγνώμη από αυτόν τον άνθρωπο.

Άρα εσείς με τόση ευκολία που μιλάτε για τη λάσπη που εκτοξεύεται με τόση ευκολία από τον ανεμιστήρα, δεν θα έπρεπε να σκουπίζετε τη λάσπη όταν την εκτοξεύετε εσείς;» ρώτησε ο δημοσιογράφος του TRT Σωτήρης Πολύζος.

Ο βουλευτής της ΝΔ φάνηκε ότι δεν περίμενε την ερώτηση και άρχισε να απαντά με αοριστίες περί «αξιοπιστίας της ΝΔ», ενώ συνέχισε την επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είστε αδιάβαστος. Στείλτε μας το μέιλ σας να σας περάσουμε τι ακριβώς γράφει το άρθρο που συνέταξε ο κύριος Αρβανίτης, και επειδή είστε ένας άνθρωπος που αγαπά την αλήθεια, φαντάζομαι ότι από το ίδιο το βήμα θα του ζητήστε συγγνώμη όπως δεν έκανε το κόμμα σας», ανέφερε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα