Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν την Παρασκευή, μετά από τη διπλή ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης.Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη και των υπολοίπων τεσσάρων δραστών.
Δύο καταζητούμενοι ως μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» είναι ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία. Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα

σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι σπουδαστές που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, όλοι τους ελληνικής καταγωγής, βρέθηκε βαρύς οπλισμός, ο οποίος εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Οι τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στη Βέροια και ο τέταρτος στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.
Oι δράστες χθές αφού πήραν τα διαθέσιμα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές και ακολούθησε ευρείας έκτασης επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της Κοζάνης, της Πιερίας και της Ημαθίας.
Ένας απο τους δράστες συνελήφθη τις μεσημεριανές ώρες κοντά στα Ορυχεία της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησε προκειμένου να βάλει φωτιά στο όχημα προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.
Τρεις συνεργοί του συνελήφθησαν λίγο αργότερα στο κέντρο της Βέροιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα