Κασσελάκης: Ανοίγει σήμερα το σπίτι του (κανονικά) στον Ευαγγελάτο – Η τρολ ανακοίνωση του MEGA

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανοίγει σήμερα το απόγευμα το σπίτι του στον Νίκο Ευαγγελάτο για να παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Live News.

Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει το σπίτι που αγόρασαν πρόσφατα με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ ενώ όπως είναι αναμενόμενο στη συνέντευξη θα γίνει συζήτηση για όλα τα μεγάλα θέματα όπως οι ευρωεκλογές, τα Τέμπη, η ακρίβεια

και τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει «ξαναμπεί» στο νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη. Στις 4 Μαρτίου και φυσικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας και τα περιβόητα 3D γραφικά της εκπομπής.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο το MEGA διάλεξε να προαναγγείλει τη συνάντηση των δύο ανδρών, τρολάροντας τον Νίκο Ευαγγελάτο και θυμίζοντας τις επικές τηλεοπτικές στιγμές όταν ο παρουσιαστής καθόταν αναπαυτικά στις καρέκλες και στους καναπέδες του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Όταν ο Ευαγγελάτος μπήκε στο σπίτι του Κασσελάκη

Ο δημοσιογράφος όπως αναφέρθηκε στις 4 Μαρτίου αποφάσισε για πρώτη φορά να… αράξει στο νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, με τον παρουσιαστή να είναι μέσω γραφικών στο σαλόνι, την κουζίνα, αλλά και το μπαλκόνι αυτού.

Κκατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σε αυτό, έχοντας χαλαρωτική μουσική και ήρεμη φωνή, ο Νίκος Ευαγγελάτος έδινε διάφορες πληροφορίες για τη νέα οικεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πόσα δωμάτια και μπάνια έχει, τιμή και τοποθεσία.

Ειδήσεις σήμερα:

Θανάσης Αυγερινός: Η σκληρή αλήθεια για Αδειλίνη και Καρυστιανού – «Η Ελλάδα κατρακυλάει»

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Αδιανόητη επίθεση Άδωνι σε Πολάκη: «Γελοίο υποκείμενο! Σίχαμα, βρωμίζει την πολιτική ζωή» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα