Αποκάλυψη: «Έτσι στήθηκε το Ηρακλής-Νίκη Βόλου»

Στην αποκάλυψη ότι το παιχνίδι μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της Νίκης Βόλου, το οποίο διεξήχθη τον Ιούνιο του 2013, ήταν στημένο προχώρησε ο γενικός αρχηγός της Νίκης, Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για το θέμα στην τηλεοπτική «Δίκη» στο ΣΚΑΪ, ενώ έχει ήδη δώσει ένορκη μαρτυρική κατάθεση στον αθλητικό εισαγγελέα, στον οποίο έχει κατονομάσει και τους παίκτες της ομάδας του, οι οποίοι έστησαν το παιχνίδι και ορισμένους από τους οποίους μετεγγράφησαν αργότερα στον Ηρακλή.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, υποστήριξε, μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη, στη «Δίκη της Δευτέρας» ότι «το ματς στήθηκε στο over. Συνεργάστηκαν και παίκτες του Ηρακλή. Την αποκάλυψη μου την έκανε παίκτης της Νίκης που δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο ματς που έληξε 4-0 υπέρ του Ηρακλή».

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας αποκάλυψε ακόμη ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας του αποκάλυψε πως έγινε το στήσιμο. Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι υπόλοιποι του έστελναν μηνύματα στο κινητό στα οποία έγραφαν “μην πεις τίποτα στον πρόεδρο, παίξ΄το κι εσύ’. Μου εκμυστηρεύτηκε όλη αυτή την αλητεία. Δεν έπαιξε στο ματς και εκτιμώ ότι δεν στοιχημάτισε ο ίδιος».

«Πάνω από τέσσερις παίκτες της Νίκης συμμετείχαν σε αυτό και πάνω από δύο έχουν πάει τώρα στον Ηρακλή. Μου είπε τα ονόματα και τα κατέθεσα στον εισαγγελέα», συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα