Γενική 24ωρη αύριο ενόψει τρόικας

Γενική 24ωρη απεργία αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με αφορμή και την έλευση της τρόικας στην Αθήνα για το νέο γύρο διαπραγματεύσεων και το ενδεχόμενο νέων μέτρων.

Στις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει στις 10:30 συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Στην απεργία

συμμετέχουν: οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ, τα ταμεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις τράπεζες, οι δικαστικοί υπάλληλοι, δάσκαλοι και καθηγητές κ.α.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι μονάδες πρόνοιας και το ΕΚΑΒ, λόγω της συμμετοχής γιατρών και λοιπών εργαζομένων στην κινητοποίηση.

Μετ' εμποδίων θα εκτελεστούν οι πτήσεις, λόγω στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των εργαζομένων στην ΥΠΑ από τις 12 το μεσημέρι.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ, ο Προαστιακός και τα τρόλεϊ. Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.Κανονικά θα κινηθούν ηλεκτρικός, τραμ και μετρό (με εξαίρεση το τμήμα Δ.Πλακεντίας-Αεροδρόμιο).

Δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία, λόγω συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα