To one night stand του Σαμαρά, που έγινε σχέση

Γράφει ο Εκδοροσφαγέας

Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως εξασφάλισε 12.000 θέσεις εργασίας, από τη δημιουργία του αγωγού ΤΑΡ. Η Τουρκία ακόμη εξετάζει την πρόταση του Αζερμπαϊτζάν για τον αγωγό, αλλά εμείς μοιράσαμε θέσεις. Αξιοκρατικά φαντάζομαι όπως όλα τα χρόνια που ήταν υπουργοί κυβερνήσεων ο Σαμαράς με το Βενιζέλο.

Να μην ξεχάσουμε επίσης ότι ο

βεζύρης στη θέση του βεζύρη Βενιζέλος, παρασημοφόρησε το αφεντικό της Cosco μπροστά στις κάμερες του Mega που αντικαθιστούν πλέον αυτές της ΕΡΤ, όποτε χρειαστεί η κυβερνητική πολιτική να πάρει λίγο τα πάνω της. Τα συμπεράσματα πάντως που βγαίνουν από την εμφάνιση Βενιζέλου να παρασημοφορεί με τον Μεγαλόσταυρο τον κινέζο επιχειρηματία, είναι πως έφτασε η ώρα του Γαμώσταυρου για τον Σαμαρά. Εν ολίγοις ο Αντώνης θα βγάζει τη βρώμικη δουλειά και ο Βενιζέλος, απουσία ΕΡΤ, θα κάνει τον κινέζο παρασημοφορώντας Kινέζους μπροστά στις κάμερες του Mega μου και τα κανάλια ΤΟΥ.

Εν ολίγοις όπως ήδη ψιθυρίζουν στο Μαξίμου, ο Βενιζέλος το παίζει Αβραμόπουλος όχι μόνο στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΞ, αλλά και στην επικοινωνιακή του τακτική. Μόνο που τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί ο Αβραμόπουλος κυκλοφορούσε με τον προσωπικό του φωτογράφο κάποτε, αλλά ο Βενιζέλος έχει το προσωπικό του κανάλι.

Όσοι διορατικοί στο Μαξίμου θέλουν να ψελίσουν κάτι στο Σαμαρά για τους κινδύνους Βενιζέλου, φοβούνται πως θα πέσουν σε δυσαρέσκεια. «Εντάξει» λένε «ο Σαμαράς δεν ζει με το Βενιζέλο τον έρωτα που θέλει να δείχνει, αλλά δεν πας να του θυμίσεις ότι ψωνίστηκε από ανάγκη το προηγούμενο βράδυ με κάποιον που ήταν ο Βενιζέλος».

Ευτυχώς που μέσα σε όλα αυτά δημιουργούνται και νέες θέσεις εργασίας. Φαντάσου να ήταν ψέματα…

Keywords
Τυχαία Θέματα