Ζευγάρι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού…

Η Μελίνα Τραυλού είναι κόρη του Κεφαλλονίτη εφοπλιστή Νίκου Τραυλού. Εδώ και χρόνια διευθύνει με μεγάλη επιτυχία την εταιρεία του πατέρας της, ενώ είναι η μοναδική γυναίκα μέλος της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος. Έχει έναν γιό από τον πρώτο της γάμο.

Τελετή παραλαβής του πλοίου “Neptune Galene” και ύψωση Ελληνικής Σημαίας πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στο Ulsan της Κορέας, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Με την παραλαβή του “NeptuneGalene”ο στόλος της NeptuneLines

θα αριθμεί 16 σκάφη, εκ των οποίων τα 12 ιδιόκτητα, παρουσιάζοντας έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας παγκοσμίως στον κλάδο τακτικών γραμμών μεταφοράς οχημάτων

«Η “Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A”, η ιδιοκτήτρια οικογένεια Τραυλού με την σημερινή τους κίνηση να υψώσουν την Ελληνική σημαία, φθάνουν συνολικά στα τέσσερα συνολικά πλοία που εντάσσουν στο ελληνικό νηολόγιο, αποδεικνύοντας εμπράκτως τον πατριωτισμό τους και τη συνεισφορά τους στην εθνική προσπάθεια», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Ναυτιλίας εξήρε την προσφορά και τον ρόλο της ιδιοκτήτριας κ.Τραυλού που βρίσκεται στο τιμόνι της “Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A”, καθώς και της ανάδοχου του πλοίου, κ. Ιωάννας Παπαδοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι δύο γυναίκες δυναμικές που μοχθούν καθημερινά, βάζουν και την ψυχή τους στη δουλειά που κάνουν και αποδεικνύουν τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας στην επιχειρηματικότητα. «Σήμερα όλο και περισσότερες γυναίκες που εργάζονται στον τομέα της Nαυτιλίας διακρίνονται καθοδηγώντας την Eλληνική Nαυτιλία στην πρωτοπορία. Και αυτό είναι σημαντικό μήνυμα για την Eλληνική Nαυτιλία που πρωταγωνιστεί, καθώς διαψεύδει όσους θεωρούν ότι η Ναυτιλία είναι κλάδος κυρίως για άντρες», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Από την πλευρά της η κ. Τραυλού, τόνισε ότι νιώθει υπερήφανη που το πλοίο της εταιρείας της υψώνει την Ελληνική σημαία : «Για εμάς τους Έλληνες η θάλασσα είναι το σπίτι μας και το θαλάσσιο εμπόριο είναι στενά συνδεδεμένο με την ιστορία μας». Η ιδιοκτήτρια της “Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Το“Neptune Galene” θα φέρει την ελληνική σημαία. Και όπως ο υπόλοιπος στόλος μας θα αντιπροσωπεύει με υπερηφάνεια την μόνη ελληνική εταιρεία που επιχειρεί έναν στόλο μεταφοράς οχημάτων».

Original article: Ζευγάρι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού….

Keywords
Τυχαία Θέματα