ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ: Οι φαρμακοποιοί πήραν το μήνυμα της αγανάκτησης των πολιτών και …λαμβάνουν μέτρα – Κόντρες των κομμάτων

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την απεργία των φαρμακοποιών λαμβάνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής. Προφανώς, οι φαρμακοποιοί θορυβήθηκαν από τις αντιδράσεις των πολιτών που στήνονται επί ώρες στις ουρές για να πάρουν τα φάρμακά τους.

Ενισχύονται λοιπόν τα ήδη εφημερεύοντα φαρμακεία

με ικανό αριθμό φαρμακοποιών και φαρμακευτικού υλικού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ δεν αυξάνονται τα σημεία.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «όμηρους των συνδικαλιστικών επιδιώξεων των φαρμακοποιών που απεργούν» τους πολίτες.

Μιλώντας στον Σκάι, ο υπουργός Υγείας, χαρακτήρισε «απαράδεκτη τη πρακτική των φαρμακοποιών… αντί να ανοίξουν 200 φαρμακεία, άνοιξαν 50 φαρμακεία με συνέπεια την ταλαιπωρία του κόσμου. Αδιαφορούν για την ταλαιπωρία του κόσμου… χρησιμοποιούν τον κόσμο ως όμηρο των συνδικαλιστικών τους επιδιώξεων».

Την κυβέρνηση κατηγόρησε για τις ουρές των πολιτών έξω από τα φαρμακεία, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, αναφέροντας ότι «δεν υπάρχει απεργία χωρίς κοινωνικές επιπτώσεις».

«Η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα σχέδια των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων την ώρα που χαρίζει χρέη» δήλωσε από την πλευρά του για το πολυνομοσχέδιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς.

Original article: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ: Οι φαρμακοποιοί πήραν το μήνυμα της αγανάκτησης των πολιτών και …λαμβάνουν μέτρα – Κόντρες των κομμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα