Ζέστη με τη θερμοκρασία έως τους 29 βαθμούς την Τρίτη του Πάσχα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22/4/2014 προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα κατά τόπους περιορισμένη λόγω της αυξημένης υγρασίας. Στην ατμόσφαιρα θα έχουμε μεγάλες ποσότητες αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση, στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται

αραιές νεφώσεις και ασθενείς μέχρι μέτριοι νοτιάδες. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε, το πρωί περιορισμένη ορατότητα και το απόγευμα αρκετές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 21 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και ζέστη. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αφρικανική σκόνη. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένονται νεφώσεις και λίγες ασθενείς λασποβροχές.

Στην Πελοπόννησο προβλέπονται, αραιή συννεφιά και πολύ αφρικανική σκόνη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ στον ουρανό θα υπάρχουν αυξημένες ποσότητες σκόνης από την Αφρική. Η ένταση των ανέμων δεν θα ξεπερνά τα 5 μποφόρ, η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 29 βαθμούς.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις, υγρασία, αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης και ζέστη.

Original article: Ζέστη με τη θερμοκρασία έως τους 29 βαθμούς την Τρίτη του Πάσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα