Ζει ο Κιμ Γιον Ουν – Εγκαινίασε εργοστάσιο λιπασμάτων

00:51 2/5/2020 - Πηγή: BankWars

upd:

Την πρώτη του εμφάνιση εδώ και εβδομάδες φέρεται έκανε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, καθώς όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο KCNA, βρέθηκε στα εγκαίνια εργοστασίου, κοντά στην Πιονγιάνγκ.

“Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εγκαινίασε εργοστάσιο λιπασμάτων”, ήταν η λεζάντα που συνόδευε το ρεπορτάζ, το οποίο ωστόσο συνοδευόταν από φωτογραφίες, αλλά όχι από βίντεο.Επανεμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν APΕπανεμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν AP

Όπως φαίνεται στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν,

συνοδευόμενος από την αδερφή του και άλλους αξιοματούχους, ήταν ευδιάθετος και έκοψε και κορδέλα, βάζοντας τέλος στις φήμες ότι είναι νεκρός ή σοβαρά άρρωστος.

Επιπλέον, στο σημερινό φύλλο της Rodong Sinmun, το θέμα της επιστροφείς φιλοξενείται στην πρώτη και δεύτερη σελίδα, ενώ δημοσιεύονται  τουλάχιστον 10 έγχρωμες φωτογραφίες.

Βόρεια Κορέα: Φωτογραφίες από την επανεμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν δημοσιεύθηκαν σε επίσημη εφημερίδα της χώραςΒόρεια Κορέα: Φωτογραφίες από την επανεμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν δημοσιεύθηκαν σε επίσημη εφημερίδα της χώρας

Οι φήμες οργίαζαν τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω  της απουσίας του από τα δημόσια πράγματα, ενώ ακόμα και τώρα αμερικανοί ειδικοί εκφράζουν αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του.

Kim Jong-un has appeared in public for the first time in 20 days, North Korean state media says.

KCNA news agency reports that the North Korean leader cut the ribbon at the opening of a fertiliser factory.

It adds that people at the factory “broke into thunderous cheers of hurrah” when he appeared.

The reported appearance – his first since a Workers’ Party Politburo meeting on 11 April – comes amid global speculation over his health.

This breaking news story is being updated and more details will be published shortly. Please refresh the page for the fullest version.

Keywords
Τυχαία Θέματα