Ξεκκοκάλισαν παιδάκια Ντόρα, Πιπιλή, Αντζελα Γκερέκου, Τζαβάρας και Τατσόπουλος

Μία ετερόκλητη παρέα συναντήθηκε στο Περιστέρι για φαγητό, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης. Στο ίδιο τραπέζι του Base-Grill κάθισαν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Φωτεινή Πιπιλή, η Αντζελα Γκερέκου, ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός Κ. Τζαβάρας (που πλήρωσε και τον λογαριασμό)

και ο ανεξάρτητος Π. Τατσόπουλος.

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης, «βλέποντας την παρέα των βουλευτών στο μοδάτο Base-Grill στο Περιστέρι να τσακίζουν παϊδάκια και σταβλίσιες μπριζόλες πίνοντας κρασί, θα νόμιζε κανείς ότι πανηγύριζαν για το τέλος των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Η σύνθεση όμως του τραπεζιού τα χαλούσε λίγο και συνεπώς για κάτι άλλο συζητούσαν. Στην πραγματικότητα… συνωμοτούσαν».

Αναφέρει δε ότι οι βουλευτές, «για άγνωστο λόγο, ήταν μες στην καλή χαρά. Πείραζε ο ένας τον άλλον και επιχειρούσαν να συντάξουν μιαν άτυπη συμφωνία: να σπάσουν τις κομματικές γραμμές, να συναινέσουν και να πείσουν την κυρία Γκερέκου να κατέβει υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίου: Θα σε στηρίξουμε, της έλεγαν. Η κυρία Μπακογιάννη έμαθα ότι ασκούσε τη μεγαλύτερη πίεση, όπως επίσης προς τον κ. Τατσόπουλο για να είναι και αυτός υποψήφιος (δεν κατάλαβα πού ακριβώς) ώστε να τον στηρίξει».

Original article: Ξεκκοκάλισαν παιδάκια Ντόρα, Πιπιλή, Αντζελα Γκερέκου, Τζαβάρας και Τατσόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα