Βροχή – καταιγίδες σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Κεφαλονιά

Βροχές και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές, οι όποιες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα με εξασθένηση αργά τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 βαθμιαία 7, πρόσκαιρα 8 μποφόρ, που το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με χιονόνερο ή

χιόνι προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βορείους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Κακός θα είναι ο καιρός στην Κεφαλονιά. Συγκεκριμένα, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα εξασθενίσουν το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Ο υδράργυρος θα δείξει από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Original article: Βροχή – καταιγίδες σε ΑθήναΘεσσαλονίκη – Κεφαλονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα