Βρετανική κριτική (εκ του ασφαλούς) δέχθηκε ο Α. Σαμαράς στην ευρωβουλή

Οι Βρετανοί ευρωσκεπτικιστές που κρατούν την …ουρά τους εκτός ευρώ και μόνο rebait ξέρουν να ζητούν, επιτέθηκαν στον Έλληνα πρωθυπουργό και την προεδρία της Ελλάδας σήμερα στο ευρωπαικό κοινοβούλιο.

Έντονα επικριτικοί εμφανίστηκαν οι Βρετανοί ευρωβουλευτές απέναντι στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κατά την παρουσίαση των προτεραιοτήτων της ελληνικής προεδρίας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Για τους βρετανούς συντηρητικούς,

ο Martin Callanan χαρακτήρισε ειρωνεία να λέγεται ότι η Ελλάδα υπέφερε από την κρίση περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, προσθέτοντας ότι ο ελληνικός λαός «πληρώνει τα σφάλματα που ο ίδιος διέπραξε».

Την άποψη ότι η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από ξένο έλεγχο και ότι τελικά ήταν λάθος της να υιοθετήσει το ευρώ, εξέφρασε ο βρετανός επικεφαλής της ομάδας Ευρώπη Ελευθερίας και Δημοκρατίας, Nigel Farage.

Τέλος, από τους Μη Εγγεγραμμένους σε ομάδα ευρωβουλευτές, η Nikki Sinclaire σχολίασε τη δέσμευση του έλληνα πρωθυπουργού για περαιτέρω ευρωπαϊκή ολοκλήρωση λέγοντας «Βρίσκεστε σε τεχνητούς παραδείσους αν πιστεύετε ότι η ΕΕ είναι η λύση».

Original article: Βρετανική κριτική (εκ του ασφαλούς) δέχθηκε ο Α. Σαμαράς στην ευρωβουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα