ΒΟΥΛΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ: Όλα έχουν κριθεί με 155 “όχι” και 122 “ναι” – Τι ώρα θα πουν το ποίημα τους οι πολιτικοί Αρχηγοί

Η «μάχη» στη Βουλή που είναι προγραμματισμένη για απόψε και που σε τίποτα δεν θα μας κάνει ούτε σοφότερους, ούτε καλύτερους, αλλά και κανένα πρόβλημα δε θα λύσει, έχει αριθμητικά κριθεί. Όλα γίνονται για την τιμή της…ατάκας. Κατά της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν οι 155 βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Υπέρ θα ψηφίσουν οι 72 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,

18 των ΑΝΕΛ, 15 της Χ.Α (οι 3 είναι …εκτός μάχης στον Κορυδαλλό) οι 12 του ΚΚΕ και οι ανεξάρτητοι Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς, Νίκος Νικολόπουλος, Γιάννης Κουράκος και Μάρκος Μπόλαρης. Σύνολο 122. Παρών θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, ο Α.Λοβέρδος, ο Χρήστος Αηδόνης και ο Γιώργος Κασαπίδης. Σύνολο 17. Ερωτηματικό το τι θα ψηφίσουν οι Μίμης Ανδρουλάκης, Θεόδωρος Παραστατίδης, και Νίκος Σταυρογιάννης.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Η “μάχη” των εντυπώσεων ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον κ. Τσίπρα αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 10 το βράδυ με την ομιλία του δεύτερου. Περίπου στις 11 το βράδυ αναμένεται να τοποθετηθεί ο κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα κλείσει και τον κύκλο των τοποθετήσεων σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Νωρίτερα, θα μιλήσει ο Ευ.Βενιζέλος και ακόμα πιο νωρίς η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα (7.30), ο Φώτης Κουβέλης και ο Πάνος Καμμένος .

ΨΗΦΟΣ …ΑΝΟΧΗΣ

Ψήφο ανοχής, δήλωσε ότι δίνει στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτης Επισημαίνεται ότι είναι ο δεύτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (μετά τον Κ. Σκανδαλίδη) που μιλά για ψήφο ανοχής.

«Ο Αντ. Σαμαράς είναι πρωθυπουργός με παραχώρηση του ΠΑΣΟΚ. Αν νιώθει ότι δεν μπορεί να μπορεί να διαπραγματευθεί, υπάρχουν και άλλες λύσεις», τόνισε ο Θ. Μωραΐτης και κατέληξε: «ας μην δοκιμάζουν άλλο την αντοχή αυτής της ανοχής».

Original article: ΒΟΥΛΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ: Όλα έχουν κριθεί με 155 “όχι” και 122 “ναι” – Τι ώρα θα πουν το ποίημα τους οι πολιτικοί Αρχηγοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα