ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Παίζουν το Πρωτάθλημα απόψε στις 19.30 στο Καραισκάκη – “Πιέζουν” για νίκη Μαρινάκης και Σαββίδης

Απόψε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραισκάκη θέλει να αποδείξει στον ΠΑΟΚ ποιος είναι το αφεντικό του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Αλλά και ο ΠΑΟΚ του φιλόδοξου Ιβάν Σαββίδη, θέλει να πάρει το τρίποντο και να πιάσει τον Ολυμπιακό

στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εφόσον επιτύχουν οι παίκτες της ομάδας του τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς σκοπεύει να δώσει πριμ ύψους 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα δημιοσιεύματα του αθλητιικού τύπου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Μπονγκ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη, έχοντας στα πλάγια τους Φουστέρ και Χολέμπας.

Με τον διεθνή μπακ-χαφ ο Μίτσελ είχε «κλειδώσει» την αριστερή του πτέρυγα στον αγώνα με την Μπενφίκα και δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε άλλη αλλαγή, αφού ο Σαβιόλα θα παίξει πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ. Εκτός έμειναν Εντινγκά, Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν και Βάις.

ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Οι ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς καλούνται να κάνουν πράξη τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει μιλήσει για τίτλο και ζήτησε με την ατάκα «πάμε να πολεμήσουμε» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο. Στην άμυνα θα παίξουν οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Κατσικάς και Λίνο. Μπροστά από τα στόπερ θα βρίσκονται οι Λάζαρ και Τζιόλης, έχοντας στα πλάγια τους Νίνη και Στοχ. Το επιθετικό δίδυμο θ αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λόπεθ, Λόρενς, Βούκιτς, Νέτσιντ, Λούκας, Γεωργιάδης και Ολίσε. Εκτός είναι μόνο ο τραυματίας Βίτορ.

Original article: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Παίζουν το Πρωτάθλημα απόψε στις 19.30 στο Καραισκάκη – “Πιέζουν” για νίκη Μαρινάκης και Σαββίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα