Β.Λεβέντης: “Μειώνονται οι μισθοί όλων και μένουν ίδιοι των δικαστών; Είναι σαν γλείψιμο”

«Είναι από άλλο DNA οι δικαστές; Μειώνονται οι μισθοί όλων, αλλά πρέπει να μείνουν ίδιοι των δικαστών; Δεν είναι ωραίο. Είναι σαν γλείψιμο και δεν τιμά τον πρωθυπουργό», επισήμανε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β.Λεβέντης, ο οποίος φάνηκε σε πολλούς, αρκετά… σοβαρότερος από τους …σοβαρούς στην ομιλία του!

–Είπε ότι το χρέος

θα λυθεί μετά το 2018 και εφόσον ολοκληρωθούν όλα τα προαπαιτούμενα.

-Κάλεσε τον πρωθυπουργό με αφορμή το θέμα των Θρησκευτικών «Να κάνετε τον υπουργό σας κ. Φίλη να παύσει ή να τον παύσετε».

– Επισήμανε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ότι «Στη Νέα Υόρκη είδα τον πρόεδρο της Κύπρου, τον κ. Αναστασιάδη. Τον ρώτησα για τις συνομιλίες και του είπα “δεν πιστεύω να υπογράψεις, αν δεν φύγουν οι έποικοι και τα στρατεύματα κατοχής”. Με κοίταξε με μεγάλη ανησυχία, σαν να με επιβεβαίωσε. Κι εδώ η αίθουσα κάθεται και λέει ο ένας τον άλλο λωποδύτη. Δεν μας στέλνει ο κόσμος για να κάνουμε καβγάδες, αλλά για να είμαστε χρήσιμοι».

-Μίλησε για το Σκοπιανό, αναφέροντας ότι σε συνάντηση που είχε με «πρεσβευτή μεγάλου κράτους» έμαθε ότι «όλοι, και ο Καραμανλής και ο Σημίτης και ο Τσίπρας έχουν συμφωνήσει με τον όρο Μακεδονία».

Ο κ.Λεβέντης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την συνεργασία της ΝΔ με το πρώην στέλεχός του κ. Γιάννη Καλλιάνο, λέγοντας ότι:
«Προτείνω στον κ. Μητσοτάκη να θυμάται ότι η οικογένειά του ενέχεται σε μεγάλες ιστορίες με μεταγραφές. Δεν είναι καλό τη λύση των μεταγραφών να την χρησιμοποιεί και ο γιος Μητσοτάκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα