ΒΟΥΛΗ: Διευθύνσεις και …ονόματα για τη διαπλοκή – Οι φαρμακερές ατάκες

Οι ονομαστικές αναφορές δεν έλειψαν από την κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή για τη διαπλοκή, με τους εκδότες και τους καναλάρχες να… πρωταγωνιστούν.

Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορές σε Ψυχάρη και Μπόμπολα στην εξεταστική στη Βουλή, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι έπαιρναν δάνεια χωρίς εγγυήσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας

αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Φώτη Μπόμπολα ότι το Mega δεν το κλείνει η κυβέρνηση αλλά διότι οι μέτοχοι δεν έβαλαν χρήματα. Επικαλέστηκε και δηλώσεις των κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο στην ίδια επιτροπή.

Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Κοντομηνά, αναφερόμενος και στο περούκα – gate.

«Εγώ θα φοβηθώ από κάτι τέτοια; δεν θα κάνω πίσω ,δεν έχω δεσμεύσεις δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Δεν με έχει κανένας στο τσεπάκι του» είπε και συνέχισε και ξέρετε γιατί; «γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε ούτε εξοπλιστικά ούτε θαλασσοδάνεια».

Για το θέμα της Τράπεζας Αττικής είπε ότι επιχειρήθηκε «σκευωρία »που «γύρισε μπούμερανγκ» διότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πήραν δάνειο από την τράπεζα το οποίο δεν το εξυπηρετούν.

Για τον Καλογρίτσα, ο πρωθυπουργός τόνισε:

Στον υποτιθέμενο “δικό μας καναλάρχη” συμπεριφερθήκαμε, όπως στο Mega, στο “Ε” και στο κανάλι του κ. Καρατζαφέρη: Μόλις εξέπεσε ένας όρος, έφυγε από τον διαγωνισμό.

Αν θέλετε να μάθετε κάτι για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία καλύτερα ρωτήστε τον σύμβουλό σας, τον κ. Θεοδωρικάκο.

Απαντώντας ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε: « Με τον κ. Ψυχάρη εσείς δεν συναντηθήκατε παρέα με μια γάτα;…Ο κ. Λαζόπουλος σε ποιο κανάλι εργάζεται; Γιατί ξαφνικά σας έγινε δυσάρεστος ο κ. Κοντομηνάς;».

Χρέωσε στον κ. Τσίπρα ότι έγινε ο «θετός πατέρας των ορφανών του Τσοχατζόπουλου».

«Φτιάξατε ένα τεχνητό ολιγοπώλιο» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και έθεσε μια σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν όπως είπε είτε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα είτε από τον αρμόδιο υπουργό Ν. Παππά.

«Ο υπουργός έκανε τα πάντα να υπερασπιστεί τον κ.Καλογρίτσα. Μέχρι τον μεσίτη Ιθάκης έκανε για να αποτιμήσει τα βοσκοτόπια» είπε ζητώντας εξηγήσεις και για την τριγωνική σχέση Σπίρτζη- Καλογρίτσα- Τράπεζας Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα