Β. Οικονόμου: Ο τομέας της Υγείας “χτυπήθηκε” από το μνημόνιο

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου δηλώνει με έμφαση : «Ο τομέας της Υγείας “χτυπήθηκε” από το μνημόνιο. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους χωρίς μεγάλα λόγια και πολλές υποσχέσεις».

Σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, ο κ. Οικονόμου υπογραμμίζει ότι «οι επισκέψεις και οι παρεμβάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

θα συνεχιστούν και σε άλλα νοσοκομεία» λόγω της βαρύτητας που δίνει η ΝΔ στον χώρο της Υγείας.

Απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «αποψίλωσε» τα νοσοκομεία από γιατρούς, ο κ. Οικονόμου απάντησε με ερώτηση, «κατηγορεί της ΝΔ για αποψίλωση της υγείας ο κ. Πολάκης που έχει διαλύσει τα νοσοκομεία;» είπε και τον χαρακτήρισε «υπουργό που ασκεί καθήκοντα μέσω facebook».

Ερωτηθείς για την έρευνα για την υπόθεση Novartis, ο Βασίλης Οικονόμου δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η απάντηση της ΝΔ είναι «διαφάνεια παντού» και επισήμανε ότι «η ΝΔ μείωσε σημαντικά τη φαρμακευτική δαπάνη, σε αντίθεση με τη σημερινή κυβέρνηση που την αύξησε».

Τέλος, ερωτηθείς «αν βλέπει σύντομα εκλογές;» τις χαρακτηρίζει «λύτρωση» για τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα