Απάντηση Γ. Μώραλη στις καταγγελίες Β. Μιχαλολιάκου για “βία και εκφοβισμό” [VIDEO]

[UPD] Ο Γιάννης Μώραλης απάντησε στις καταγγελίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου κάνοντας λόγο για συκοφαντίες. “Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε προβοκάτσιες” ανέφερε μεταξύ άλλων και κάλεσε τον κ. Μιχαλολιάκο να αποδεχτεί την επιλογή των Πειραιωτών.

Σημειώνεται πως και ο κ. Δρίτσας έκανε παρόμοιες καταγγελίες.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Β. Μιχαλολιάκος: Καταγγελίες για Μώραλη – “Χρησιμοποιήθηκε βία και εκφοβισμός” [VIDEO]

[upd] Σε μια

δραματική δήλωση προχώρησε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος: “Δοκιμάστηκε η αντοχή της Δημοκρατίας”, είπε καταγγέλλοντας βία, εκφοβισμό και εκμαυλισμό.

Την επόμενη Κυριακή θα έχει εξαφανιστεί η βία από τη ζωή μας, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι απαγορεύτηκε η είσοδός του σε εκλογικά τμήματα από τους «γνωστούς με τα μαύρα».

Χρησιμοποιήθηκε κάθε αθέμιτο μέσο, είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, λέγοντας ότι ασκήθηκε βία και εκφοβισμός, υπήρξε χυδαίος εκμαυλισμός με διανομή τροφίμων σε σακούλες που μέσα υπήρχαν 20ευρα.

Κατήγγειλε επίσης παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και παράνομη συγκέντρωση του συνδυασμού Μώραλη την Παρασκευή, ημέρα που πραγματοποιεί συγκέντρωση η πλειοψηφία.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Β. Μιχαλολιάκος: “Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν” – Αιχμές για Μώραλη
“Δεν ξέρω ποιός θα έρθει απόψε πρώτος. Ξέρω όμως ότι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν” δήλωσε ο Β. Μιχαλολιάκος ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους αντιπάλους του στον εκλογικό αγώνα εκτός του Γ. Μώραλη.

“Μας διαπερνά το μήνυμα και η έμπνευση του Κων. Καραμανλή για εκλογικό αγώνα ήρεμο” είπε ο νυν δήμαρχος αφήνοντας αιχμές για τον αντίπαλό του Γ. Μώραλη που βγαίνει πρώτος με βάση τα exit polls στις προτιμήσεις των πολιτών.

Original article: Απάντηση Γ. Μώραλη στις καταγγελίες Β. Μιχαλολιάκου για “βία και εκφοβισμό” [VIDEO].

Keywords
Τυχαία Θέματα