ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Που …έβοσκαν τα πρώτα ονόματα της ΝΔ; Οι άφαντοι στον προεκλογικό αγώνα

Άφαντα τα γνωστά πρώτα ονόματα της ΝΔ από τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων του κόμματος, παρότι γνώριζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όχι απλά πολιτικοποιήσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά τις έχει χαρακτηρίσει και “δημοψήφισμα”. Ήθελαν ίσως…ειδική πρόσκληση προκειμένου να “συστρατευτούν”.

- Ο Δ.Αβραμόπουλος, ως συνήθως, “υπεράνω κομμάτων”. Και είχε και “ατζέντα”

καλή ως πρώην Δήμαρχος Αθηναίων. Λογικό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι του έχουν πει πως μπορεί να γίνει …Πρωθυπουργός σε περίπτωση εκλογικής πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ σε βουλευτικές εκλογές, εφόσον “εθνικοί λόγοι” επιβάλλουν τότε τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

- Η Ντόρα Μπακογιάννη, η πιο ειλικρινής από όλους. Μόλις προχθές δήλωσε πως ε΄χει να μιλήσει με τον Πρωθυπουργό δύο χρόνια!

- Ο Π.Παυλόπουλος, με ισχυρούς δεσμούς στο Δήμο Αθηναίων, λένε ότι απλώς απείχε, ενώ οι …κακές γλώσσες λένε ότι …τα έδωσε όλα για τον Νικήτα Κακλαμάνη.

- Δεν είναι οι παραπάνω νεοδημοκράτες υπουργοί οι μόνοι που δεν δήλωσαν συμμετοχή στον εκλογικό αγώνα….Απλά είναι οι πιο επώνυμοι και οι πιο προβεβλημένοι στα ΜΜΕ.

- Για τον πρώην Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, δεν χρειάζεται να γίνει καμία κριτική ως προς τη συμμετοχή του. Από τότε που αποχώρησε από την Πρωθυπουργία, πολιτεύεται σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα:

Original article: ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Που …έβοσκαν τα πρώτα ονόματα της ΝΔ; Οι άφαντοι στον προεκλογικό αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα