Τρεις ακόμη συμφωνίες για Συμβολαιακή Γεωργία από την Τράπεζα Πειραιώς

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς επιτραπέζιου σταφυλιού του Νομού Καβάλας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Αλκυών Α.Ε.».

Η εταιρεία «Αλκυών Α.Ε.» έχει τις εγκαταστάσεις της στο ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας και δραστηριοποιείται στο εμπόριο σταφυλιών, κερασιών και ακτινιδίων.

Παράλληλα, η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΛΤΕΡΡΑ Α.Ε.» προχώρησε σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου του Νομού Ημαθίας.

Η εταιρεία «ΑΛΤΕΡΡΑ Α.Ε.», έχει τις εγκαταστάσεις της στα Γιαννιτσά του Νομού Πέλλας και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών. Τα προϊόντα της απευθύνονται σε βιομηχανίες επεξεργασίας τροφών και σε δίκτυα διανομής τροφίμων.

Επίσης, η Τράπεζα προχώρησε σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε πατατοπαραγωγούς του Νομού Δράμας, σε συνεργασία με την «ΕΑΣ Δράμας».

Η «ΕΑΣ Δράμας» διαθέτει συσκευαστήριο στην περιοχή Νευροκοπίου όπου συσκευάζει και εμπορεύεται την πιστοποιημένη με σήμα γεωγραφικής ένδειξης πατάτα Νευροκοπίου.

Τέλος, σημειώνεται ότι μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων Συμβολαιακής Γεωργίας, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Original article: Τρεις ακόμη συμφωνίες για Συμβολαιακή Γεωργία από την Τράπεζα Πειραιώς.

Keywords
Αναζητήσεις
toyota iq τραπεζα πειραιως
Τυχαία Θέματα