Το παλιό ΠΑΣΟΚ φέρνει θύελλες στον ΣΥΡΙΖΑ – Πέρασε του Προέδρου Τσίπρα για τον Ο.Βουδούρη

22:11 2/2/2014 - Πηγή: BankWars

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε τους υποψηφίους που θα στηρίξει το κόμμα στις 13 Περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι εννέα στελέχη του κόμματος και τέσσερις συνεργαζόμενοι, καθώς και στο Δήμο της Αθήνας. Πάντως, έντονες διαφωνίες εξέφρασε η Αριστερή Πλατφόρμα στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, στην Πελοπόννησο και δευτερευόντως για τον Θόδωρο Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία και τον Σπύρο Μπενέτο στο Νότιο Αιγαίο.

Έγινε

ψηφοφορία επί του τρόπου έγκρισης των υποψηφίων, κατά την οποία επί των παρόντων ψήφισαν 96 μέλη υπέρ του να εγκριθούν όλες οι υποψηφιότητες συνολικά με μια ψηφοφορία και 67 μέλη να εγκριθούν οι υποψηφιότητες ξεχωριστά η καθεμιά.

Η Αριστερή Πλατφόρμα διαφώνησε, επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων ότι ο κ. Βουδούρης έχει ψηφίσει μνημόνια και προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Σαμαρά. Μάλιστα ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι «στέλνουμε λάθος μήνυμα στο λαό» με υποψηφιότητες που δεν σηματοδοτούν ανοιχτά τον αντιμνημονιακό αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη , επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας και πρωταγωνιστή των διαφωνιών, κυρίως της υποψηφιότητας Βουδούρη και του είπε: «Η διαφωνία σας καταγράφηκε, τώρα το θέμα είναι αν θα δώσουμε όλοι μαζί την μάχη». «Αυτό είναι αυτονόητο» απάντησε ο κ. Λαφαζάνης.

Original article: Το παλιό ΠΑΣΟΚ φέρνει θύελλες στον ΣΥΡΙΖΑ – Πέρασε του Προέδρου Τσίπρα για τον Ο.Βουδούρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα