ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σάλος για το “κατηχητικό” σε 6χρονα παιδιά [ΦΩΤΟ]

(upd)Σάλο έχει προκαλέσει το “κατηχητικό¨της Χρυσής Αυγής σε 6χρονα παιδιά. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Ανατικής Αττικής στην Αρτέμιδα «άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων». Συμμετείχαν περισσότερα από 20 παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους.

Στο site

της ΧΑ γίνεται λόγος για κύκλο πνευματικής αφύπνισης και «μικρούς φίλους του κινήματος».

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «δύο παιδαγωγοί της τοπικής οργάνωσης» μίλησαν στα παιδιά «για τη γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία ελληνική σκέψη, τους ολύμπιους θεούς, το αρχαίο ελληνικό πάνθεον και τη χριστιανική πίστη». Παρόμοιες δράσεις προαναγγέλλονται ως «προσπάθεια αναγέννησης του ελληνικού πνεύματος».

Έντονες αποδοκιμασίες από τα κόμματα
«Η επιστροφή στο 1967 και τα κείμενα του Γεωργίου Γεωργαλά, η επιστροφή στο σκοταδισμό και το φασισμό, δεν πρέπει να περάσει» διαμήνυσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά. «Η Χρυσή Αυγή δείχνει για ακόμη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπο της. Πλέον τα θύματα της είναι οι αθώες ψυχές 6χρονων παιδιών. Η “Διάπλαση των Παίδων” που ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή οδηγεί στον φανατισμό, στο Ναζισμό και στη Βία» συμπλήρωσε η βουλευτής.

Η Δημοκρατική Αριστερά έκανε λόγο για «σχολές μίσους, βίας και ναζιστικών αντιλήψεων», ενώ την ίδια στιγμή, κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου να υψώσουν τείχος έναντι της Χρυσής Αυγής.

«Για πολλοστή φορά οι νοσταλγοί του Χίτλερ δείχνουν το πραγματικό πρόσωπό τους, ακολουθώντας πρακτικές και λογικές χουντικών καθεστώτων, σχολίασε για τις φωτογραφίες από την κατήχηση των μικρών παιδιών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής» αναφέρει μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύει, με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα», ενώ κάνει λόγο για σκανδαλώδη ασυλία που έχει το κόμμα αυτό από δικαστικές και αστυνομικές αρχές.

Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα, προσθέτει ότι «με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντάς την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση».

Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα