Το Found.ation φιλοξενεί το επιχειρηματικό ταχυραντεβού MeetIn5

12:48 9/9/2013 - Πηγή: BankWars

Ένα επιχειρηματικό…ταχυραντεβού (speed dating event) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Found.ation την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00. O λόγος για το MeetIn5, ένα speed dating event που ήδη μετρά αρκετούς μήνες ζωής φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες κι ερασιτέχνες από το χώρο του διαδικτύου, του web design, των social media, της διαφήμισης καθώς και υποψηφίους

επενδυτές, με στόχο την συνεργασία και την δημιουργία startups.

Η δομή που ακολοθουθείται στις συναντήσεις του Meetin5, δημιουργοί του οποίου είναι η ομάδα πίσω από την ιστοσελίδα CoinMad είναι ίδια με τα τα περίφημα speed dates που γίνονται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και στα οποία λαμβάνουν μέρος άνδρες και γυναίκες με σκοπό τη γνωριμία, μέσα από ολιγόλεπτα meeting γύρω από ένα τραπέζι.

Oι ενδιαφερόμενοι, αφού έχουν συμπληρώσει μια αίτηση συμμετοχής, στην οποία δηλώνουν την ιδιότητά τους και την ιδιότητα που επιθυμούν να έχει ο μελλοντικός συνεργάτης τους, συγκεντρώνονται σ’ ένα προκαθορισμένο χώρο για να λάβουν μέρος την διαδικασία.

Με βάση το «ταίριασμα» μεταξύ των συμμετεχόντων, δημιουργούνται στο τραπέζι ζευγάρια, όπου και συζητούν για 5 λεπτά μόνο μεταξύ τους, ενώ την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι (που θα περιμένουν τη δική τους σειρά) θα συνεχίζουν το networking κατ΄επιλογή.

Στην συνάντηση της Παρασκευής, το κάλεσμα αφορά προγραμματιστές που έχουν μια ιδέα και επιθυμούν την ενταξή τους σε μια startup ομάδα ή απλά επιθυμούν να ενταθούν σε ένα υπάρχον startup.

Για όσους προγραμματιστές ενδιαφέρονται να λάβουν συμμετοχή, μπορούν να πραγματοποιήσουν την σχετική εγγραφή μέσω eventora.

Της Ελένης Νάτση

Keywords
Τυχαία Θέματα