Τι είπε ο Αλέξης στην Έλλη για ΟΠΑΠ, δημοσκοπήσεις, ταξίδια, μισθούς

Ο Α. Τσίπρας, μέσω της συνέντευξης στην Έλλη Σταη στη ΝΕΤ, έστειλε αυστηρό μήνυμα για τις σχεδιαζόμενες ιδιωτικοποιήσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι θεωρεί λεηλασία όσα προωθεί η κυβέρνηση και το ΤΑIΠΕΔ. Μιλώντας για τον ΟΠΑΠ, υποστήριξε οτι η ιδιωτικοποίησή του είναι το «σκάνδαλο των σκανδάλων”!

Δεν θέλουμε να διώξουμε τους επενδυτές, αλλά να θέσουμε όρους και κανόνες,

τόνισε, σημειώνοντας ότι οι οποίες ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να έχουν κοινωνική ανταποδοτικότητα, όπως ενίσχυση της απασχόλησης, αλλά και προϋποθέσεις, όπως την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των μισθών στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν την εφαρμογή του Μνημονίου.

Ζήτησε να τελειώσει η εντύπωση, που καλλιεργούν “τα επικοινωνιακά χαλκεία της ΝΔ” ότι άλλα λέει έξω από τη χώρα και άλλα μέσα, επισημαίνοντς ότι ” η δική μας θέση είναι σταθερή σε όλα τα μήκη κα πλάτη του πλανήτη, να υπερασπιστούμε τη χώρα”

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι επιμένει στη θέση του ότι το μνημόνιο είναι νεκρό και η δική του κυβέρνηση θα το καταργήσει και αυτή τη θέση τη διατυπώνει παντού. θα είχα τρελαθεί, εάν έπαιρνα στα σοβαρά την κριτική, που μου ασκούν για τα ταξίδια που κάνω.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε παροδική την ανάκαμψη της ΝΔ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτύχει συντριπτικό αποτέλεσμα στο τέλος. Χαρακτήρισε δε ψεύτικη την προσδοκία που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο μετά την καταβολή της δόσης, αφήνοντας με εννοηθεί ότι σε αυτό οφείλεται πιθανόν η δημοσκοπική ανατροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα