Τι αλλάζει στο Brand name του Praktiker

12:50 7/9/2012 - Πηγή: BankWars

Εντείνονται οι πληροφορίες που θέλουν την αλυσίδα Praktiker να κατεβάζει οσονούπω την εν λόγω ταμπέλα προκειμένου να ανεβάσουν στην μαρκίζα το σήμα Μax Bahr. Το οποίο επίσης ανήκει στον ίδιο όμιλο ενώ λειτουργεί πολυκαταστήματα ανάλογα με αυτά της Praktiker.

Σύμφωνα με γερμανικές πηγές, η καθοδική πορεία της Praktiker

στο εξωτερικό και ιδίως στη Γερμανία έχει προβληματίσει τους μετόχους του πολυεθνικού κολοσσού οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά να μετονομάσουν τα καταστήματα της αλυσίδας σε Max Bahr. Η πορεία των οποίων εξελίσσεται δυναμικά. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ίδιες πηγές, κυοφορούνται αλλαγές και στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια, αναγνωρίζοντας ότι αυτά έχουν το βασικότερο μερίδιο ευθύνης για την άσχημη εξέλιξη της Praktiker.


e-marketdeals.gr

σχετικά άρθραΑσφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ: Στα 5,4 εκατ. ευρώ τα προ φόρων κέρδη το α΄ εξάμηνο«Αναγκαίος ένας ενιαίος φορέας για την πάταξη του παρεμπορίου»Φεύγει η Sony Pictures από την ΕλλάδαΚινεζικό ενδιαφέρον για την ελληνική ναυπηγοεπισκευή;Ο Λαυρεντιάδης απέλυσε το 50% των εργαζομένων στην Alapis!Metro Group: Φεύγει και από την Ελλάδα;Δωδώνη: Κλείνει σταθμό συγκέντρωσης γάλακτοςΤο αδύναμο ευρώ πλήττει την Coca-Cola HellenicΚ. Μίχαλος: «Υπάρχουν δράσεις για έσοδα και ρευστότητα στην αγορά»Motor Oil: Αυξάνουν θέσεις οι insiders
Keywords
Τυχαία Θέματα