Η Θεοδώρα Τζάκρη άνοιξε μέτωπο με τον ΣΕΒ – Σκληρή απάντηση Θ.Φέσσα

UPD: «Ο ΣΕΒ δεν αποτελεί φερέφωνο κανενός κόμματος. Αποστολή του είναι να αναπτυχθεί η εθνική οικονομία, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι, χωρίς να υπολογίζει αν γίνεται δυσάρεστος στα πολιτικά κόμματα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο ΣΕΒ είναι ένας οργανισμός με παρελθόν, παρόν και, πάνω απ´ όλα, μέλλον». Αυτό απάντησε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, απαντώντας στην υφυπουργό Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη,

η οποία νωρίτερα είχε πει πως ο ΣΕΒ λειτουργεί ως εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Η χώρα μας είναι μικρή κι η διαδρομή κάθε δημοσίου προσώπου γνωστή. Συνεπώς το ποιος είναι ο Θ. Φέσσας και τι είδους επιχειρηματικότητα εκπροσωπεί, είναι ευρύτερα γνωστό και η καλύτερη διάψευση στις αιτιάσεις της υφυπουργού», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΕΒ.

Θίχτηκε η Θεοδώρα Τζάκρη από τις απόψεις Φέσσα – ΣΕΒ για τους συνδικαλιστές

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ κ.Θ.Φέσσα στην Καθημερινή της Κυριακής,όπου ο πρόεδρος του ΣΕΒ ανέφερε ότι «οι συνδικαλιστές διοικούν τις κρατικές επιχειρήσεις», ενώ χαρακτήρισε τα στελέχη των συνδικαλιστικών οργανώσεων «εκλογικό στρατό» του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στον κ. Φέσσα, η κ. Τζάκρη κάνει λόγο για ανοίκεια και αήθη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «μετά την δήθεν εκ παραδρομής δημοσίευση του, με πρόφαση επιστημονικότητας, εβδομαδιαίου δελτίου του Συνδέσμου, στο οποίο ο κ. Φέσσας εξύβριζε κατά τρόπο πρωτοφανή τον πρωθυπουργό, ο ίδιος επιτίθεται ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ ως άλλος εκπρόσωπος της Ν.Δ., χρησιμοποιώντας την θεσμική του θέση προς ίδιον όφελος».

Η υφυπουργός Οικονομίας τόνισε ότι «είναι προφανές ότι το είδος της επιχειρηματικότητας που εκπροσωπεί ο κ. Φέσσας και μια μικρή ομάδα επιχειρηματιών πέριξ αυτού ανθίζει μόνο σε περιβάλλοντα διαπλοκής και σήψης», ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «εκδίδει επιταγές τις οποίες θα εξαργυρώσουν κάποιοι στο μέλλον με τον γνωστό σε όλους μας τρόπο».

«Γι’ αυτού του είδους την επιχειρηματικότητα, ένα τέτοιο περιβάλλον πράγματι μόνο η Ν.Δ. του κυρίου Μητσοτάκη μπορεί να διασφαλίσει. Ωστόσο, ας μην κρατούν την αναπνοή τους. Εμείς συμπλέουμε με την υγιή επιχειρηματικότητα που παράγει και δημιουργεί στην χώρα μας και γι αυτήν την επιχειρηματικότητα, παρά τις αντίξοες διεθνείς και εγχώριες συνθήκες εργαζόμαστε καθημερινά με εμφανή αποτελέσματα», καταλήγει η κ. Τζάκρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα