Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει το Reuters – Κανονικά το ραντεβού Στουρνάρα με την Τρόικα την Τρίτη

(upd)Δεν έχει αλλάξει ο έως τώρα προγραμματισμός και την προσεχή Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι επανέρχονται στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτό επισήμαναν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφορικά με τηλεγράφημα του

ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuter’s, για ενδεχόμενο αναβολής της άφιξης των εκπροσώπων των δανειστών στην Ελλάδα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Πλήρης σύγχυση επικρατεί με το αν θα επιστρέψει η Τρόικα στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, με την κυβέρνηση να επιμένει ότι θα τηρηθεί κανονικά το χρονοδιάγραμμα, την ώρα που το Reuters επιμένει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών θα παγώσουν την επιστροφή τους, καθώς οι διαφορές με την κυβέρνηση Σαμαρά είναι αγεφύρωτες.

Πάντψς Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος δηλώνει στο πρακτορείο ότι αναμένει κανονικά την τρόικα την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το σχεδιασμό.

Από την πλευρά του, αξιωματούχος της ευρωζώνης τονίζει ότι υάρχουν αυξανόμενες διαφορές μεταξύ της Αθήνας και των δανειστών, συμπληρώνοντας πως η επιστροφή παγώνει προσωρινά.

«Κανείς από την τρόικα δεν πηγαίνει γιατί κάνεις στην Ελλάδα δεν τους θέλει», σημείωσε χαρακτηριστικά δεύτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα