Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αλέξη, μην πειράξεις Φίλη, Ξανθός, Σκουρλέτη

Η αντιπρόεδρος της Βουλής,Τασία Χριστοδουλοπούλου, που ανήκει στην τάση 53+, ζήτησε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί «επειγόντως αριστερός δρόμος»! Όπως είπε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχει να είναι σε μια κυβέρνηση χωρίς να υλοποιεί τα προγράμματά του.
Έστειλε και μήνυμα στο Μαξίμου για τον ανασχηματισμό λέγοντας «δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε ένα ανασχηματισμό θα φύγει ο που δίνουν τις μάχες στον τομέα τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

οφείλει να δώσει αριστερές απαντήσεις. Πρέπει να ψάξει την αριστερή διέξοδο από την κρίση», είπε Και πρόσθεσε: «Δεν βρήκαμε προσχήματα για να δραπετεύσουμε. Τα πήραμε όλα πάνω μας και προσπαθούμε να πραγματώσουμε τα οράματά μας. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε βρει την εναλλακτική λύση βαραίνει τις επιλογές μας. Πρέπει επειγόντως να βρούμε τον ορίζοντα και τον αριστερό δρόμο για να βγούμε από αυτή την κατάσταση».

Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μεταλλαχθεί, γιατί αν συνέβαινε αυτό δεν θα δεχόταν «λυσσαλέα» επίθεση. «Τους πήραμε το κράτος λάφυρο”, γι’ αυτό συνεχίζεται αυτή η επίθεση κατά της κυβέρνησης, είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου. «Καθιερώσαμε την ηγεμονική θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά, και αυτό η Αριστερά της γκρίνιας δεν το αντέχει», ανέφερε

Keywords
Τυχαία Θέματα