Τα σχόλια Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου

Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι σχολίασαν για τη νέα κυβέρνηση μετά το τέλος του πρώτου υπουργικού συμβουλίου.ΝΔ: Με αυτήν την Κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξεΟ Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών,
κ. Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με αυτήν την Κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει.

Η Κυβέρνηση της ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα.

Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε Υπουργός.

Ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Και όμως, αμετανόητος, επιμένει στις πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση και απόγνωση την κοινωνία.

Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει πολιτικά.

Δημιουργεί Υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του. Χρήζει Υπουργούς ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την ύπαρξη παράλληλου νομίσματος. Διατηρεί αμετανόητους κρατιστές, που δήθεν θα υπέβαλλαν την παραίτησή τους λόγω των αποκρατικοποιήσεων.

Όλοι μαζί δεν μπορούν να δώσουν την παραμικρή λύση στα σοβαρά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν».

ΠΑΣΟΚ: Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση και τα μνημόνια

Το Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σχολιάζει:

«Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση και τα μνημόνια, στα οποία η ίδια την επανέφερε.

Είναι ανίκανοι και αδύναμοι να διαπραγματευτούν, είναι κοινωνικά απομονωμένοι.

Η μερική αλλαγή προσώπων δεν αλλάζει την ουσία, δεν πρόκειται να την σώσει.

Εξ άλλου ο κ. Τσίπρας δείχνει να μη έχει καταλάβει την τραγική ήττα της καθεστωτικής πολιτικής τους στο θέμα της ενημέρωσης.»

Ποτάμι: Ο κ.Τσίπρας δεν είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια

«Χιλιοειπωμένα κλισέ, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, κυνισμός», σημειώνει σε σχόλιό του για την ομιλία Τσίπρα στο νέο υπουργικό συμβούλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Ο κ.Τσίπρας δεν είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια. Μιλάει για προτεραιότητα στην ανάπτυξη, τη στιγμή που ο Εμίρης του Κατάρ, ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους που θέλουν να φέρουν χρήματα στη χώρα χαρακτηρίζει “ανέκδοτο” τις επενδύσεις στην Ελλάδα.

Επαναλαμβάνει τα περί χτυπήματος της διαπλοκής την ίδια μέρα που αποκαλύπτονται οι νέες “περιπέτειες” του κολλητού του Νίκου Παππά για δουλειές στη Βενεζουέλα.

Ακόμη και τα προβλήματα της καθημερινότητας και τα βάσανα των πολιτών, ο κ.Τσίπρας τα βλέπει ως χώρο “για την κατοχύρωση πολιτικής ηγεμονίας”. Με άλλα λόγια ως μέσον για να μένει εκείνος και οι υπουργοί του στην εξουσία.

Όσο για τις “επιτυχίες” που απαρίθμησε, τις βιώνουν όσοι πίστεψαν στα ψέματά του.», αναφέρει ο κ. Τσιόδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα